'Harga Ayam Hutan 2014'

pikat ayam hutan untuk di jual (SI DOGOL) 2014 - YouTube

Posted by iklane.info on Fri, 24 Oct 2014 15:20:00 GMT

Salam... pikat ini(si dogol) telah tapau 2 ekor.harga kita boleh runding kemudian klu berminat pm saya.

Read More »

Pak Teh Birds Trading: Jualan : Ayam Hutan Kacok untuk ...

Posted by iklane.info on Sat, 25 Oct 2014 12:34:00 GMT

salam,saye berminat untuk membeli ayam hutan yang barharga seratus nie... ini no saye 0177094516... tolong call saye secepat mungkin.... terima kasih

Read More »

Jualan Pikat Burung Terkukur & Pikat Ayam hutan kacok

Posted by iklane.info on Sat, 25 Oct 2014 11:51:00 GMT

Salam, Saya ada beberapa ekor pikat burung terkukur dan Ayam Hutna Kacok yang dh jadi pikat untuk dijual..kalu tkde sapa nk beli saya terus nk buat induk ...

Read More »

Harga Ayam Cemani | Ayam Cemani

Posted by iklane.info on Sat, 25 Oct 2014 07:33:00 GMT

Harga ayam cemani, harga ayam cemani ldah hitam, harga ayam cemani asli

Read More »

ARNAB PONTIAN: Ayam Hutan Ori

Posted by iklane.info on Fri, 24 Oct 2014 16:17:00 GMT

Seekor ayam hutan ori di bela dan dibelai dari kecil hingga dewasa dan mampu membunuh ayam hutan lain. Telah diajar dan didik untuk memikat ayam hutan.

Read More »


Harga Ayam Hutan 2014

Pikat ayam hutan untuk di jual (si dogol) 2014 - youtube, Salam pikat ini(si dogol) telah tapau 2 ekor.harga kita boleh runding kemudian klu berminat pm saya.. Pak teh birds trading: jualan : ayam hutan kacok untuk, Salam,saye berminat untuk membeli ayam hutan yang barharga seratus nie ini no saye 0177094516 tolong call saye secepat mungkin. terima kasih. Jualan pikat burung terkukur & pikat ayam hutan kacok, Salam, saya ada beberapa ekor pikat burung terkukur dan ayam hutna kacok yang dh jadi pikat untuk dijualkalu tkde sapa nk beli saya terus nk buat induk.

Harga Ayam Hutan 2014

Harga ayam cemani | ayam cemani, Harga ayam cemani, harga ayam cemani ldah hitam, harga ayam cemani asli. Arnab pontian: ayam hutan ori, Seekor ayam hutan ori di bela dan dibelai dari kecil hingga dewasa dan mampu membunuh ayam hutan lain. telah diajar dan didik untuk memikat ayam hutan.. Pikat ayam hutan untuk di jual - youtube, Salam 2 ekor pikat ni untuk di jual pada member2 yang berminat.harga rm200 sekor.dua2 belum ke laman lagi jantan(bapak) baka sama,betina(ibu) lain2.

Aku penjual ayam, Menjual dan membeli ayam, ayam kampungasli,kacuk,serama,laga,siam,selasih,bulu balik,katik,ayam hutan f2, ayam arab dan juga anak2 ayam. la nie sparepart. Nasi lemak ayam kampung @ ipoh | motormouth from ipoh, Ipoh famous nasi lemak kukus served with crispy fried ayam kampung. other signature dishes include sup belut (eel soup), and ketam masak kari (crabs cooked with. Posts tagged 'harga burung' - klub burung | tips berhobi, Artikel harga burung terbaru januari 2014 di solo merupakan update pertama harga burung di kawasan solo dan sekitarnya untuk tahun.

Referensi:
  • www.youtube.com
  • ayamkampungsegar.blogspot.com
  • ayamkampungsegar.blogspot.com
You might also likeclose